Biblio.laroca i la dinamització de la lectura infantil i juvenil al municipi

Biblio.laroca i la dinamització de la lectura infantil i juvenil al municipi

“No tot el que es veu, és”, així comença la ronda de sessions amb els Clubs de lectura Juvenil de l’IES la Roca. Com en la vida mateixa… la foscor i la incertesa del què et trobaràs, les pors, els entrebancs, els dubtes, i la presa de decisions, a la que ens hi ajuden, sempre, els llibres que trobem en el camí: perquè ens donen esperit crític, perquè ens obren la ment, ens ajuden a definir-nos i a ser qui som.

Aquesta tardor i amb continuïtat durant l’hivern, Biblio.laroca treballarà  amb els joves de l’IES barrejant lectura i experiència, vivència i llibres, amb l’objectiu d’incentivar a la lectura. Una lectura que normalment va més enllà del simple fet d’agafar un llibre per internar-se en el món de l’experimentació.

En aquesta mateixa línia Biblio.laroca realitza les sessions amb els Cruspilletres; els alumnes de 4t de totes les escoles del municipi. Hem començat treballant un tema candent com és “El canvi climàtic”. Hem obert, presentat i parlat de llibres que tracten el tema, n’hem mirat algun altre, hem buscat informació i hem fet un taller didàctic que ens ha ajudat a comprendre i aprofundir sobre el tema. A pensar i analitzar des d’un punt de vista crític. Hem acabat la sessió amb l’experiència de compartir llibres, paraules, fets i reflexions sobre un tema que ens preocupa.

No Comments

Post A Comment