Espais biblioteca
Àrea infantil
infantil3
Sala altell
AnnaMasfotografiainteriorBPLRVDSCF0060
Aula estudi – Aula Jove
aula-estudi-sala-jove2
Espai d’accés i acollida
AnnaMasfotografiainteriorBPLRVDSCF0103
Àrea infantil

Aquest és l’espai de la biblioteca destinat als infants fins a 12 anys, però també a tots els adults que els acompanyen, educadors, mestres i persones interessades en els llibres infantils o que tracten la infància. És un lloc d’ imaginació, vivències i descoberta de coneixement on hi podeu trobar: Àrea Infantil Racó de pares i mares: per tots aquells que voleu saber més sobre la infància Petits lectors: pels petits de la casa Cruspilletres: L’espai dels nostres tertulians més especials. Prehistòria i dinosaures. La nostra especialització Racons i recomanacions on triar i descobrir propostes Internet i +: on buscar informació i gaudir de manera segura en línia

Sala altell

Espai ubicat a la planta primera del servei destinada a majors de 14 anys. Trobem el llibre tècnic i divulgatiu de disciplines com: filosofia, religió, c. socials, ciències pures i aplicades, història, geografia, la col·lecció local i el centre d’interès “Món laboral”.

Aula estudi – Aula Jove

Aula independent d’ús polivalent. En època d’exàmens funciona com a Aula d’estudi, i la resta de de l’any com a Aula Jove on els joves, que vulguin treballar en grup, puguin fer-ho sense molestar a la resta d’usuaris de la biblioteca. Alberga la col·lecció sobre Art.

Espai d’accés i acollida

L’entrada de la biblioteca se situa a la planta baixa de la biblioteca. Es tracta d’un espai on us atendrem i hi trobareu tot el fons d’oci: música i cinema, còmic, diaris i revistes, guies de viatges, informàtica, llar i novel·les. Zona dinàmica i canviant, on podreu trobar racons especials, exposicions, actuacions… Centre d’interès de “Prehistòria i Història Antiga al Vallès Oriental”: conté el fons especialitzat en els jaciments i monuments prehistòrics que hi ha al municipi de la Roca del Vallès i a la comarca. Espai “Posem l’accent en…”: hi trobareu informacions de premis, efemèrides literàries, autors destacats, etc Biblio.laroca et proposa: a l’entrada de la biblioteca trobareu aquest espai ple de propostes i novetats literàries que poden ser del vostre interès. El “Quiosc roquerol”: el tauler on podreu badar; hi trobareu les notícies més destacades de la premsa local o del web municipal. L’espai de cinema familiar Som Centre Col·laborador Actic. Podeu venir a la biblioteca per acreditar els vostres coneixements en tecnologies de la informació i la comunicació.