Fons especials

Fons especials
Còmic

A l’espai de Còmic, ubicat a la planta baixa de la Biblioteca, trobareu tot el fons de còmic classificat segons la procedència de l’autor en: còmic americà, còmic anglosaxó, còmic europeu, còmic hispanoamericà, còmic japonès i còmic espanyol.

De l’Hort a la Biblioteca

De l’Hort a la Biblioteca és un projecte liderat per les biblioteques del Vallès Oriental que vol contribuir a promoure els valors identitaris del nostre territori a partir de donar a conèixer i promocionar el patrimoni agrícola, el producte i la gastronomia de la comarca. A l’espai de l’hort a la biblioteca trobareu documents que us ajudaran a conèixer millor la cultura agrària i, en especial, la de proximitat.

Llar

A la planta baixa de la biblioteca trobareu diversos documents relacionats amb la llar. Si us agrada cosir, teixir, reparar, personalitzar objectes i, en definitiva, el treball manual, aquest és el vostre racó preferit de la biblioteca.

Món laboral

Fons que ofereix informació i recursos en l’àmbit laboral. Està dividit en diferents seccions. Emprenedoria (per a tots aquells interessats en emprendre un negoci propi). Cerca de feina (recursos i informació necessària per a la cerca de feina: elaborar currículums, entrevistes etc.). Empresa (màrqueting i coaching, legislació, noves professions etc.). Formació i Autoformació (informació i recursos per a preparar-se per trobar feina o millorar el currículum). Oposicions (els temaris, tests i tot el necessari per a formar-se en diferents sectors públics: bombers, sanitat, correus, administratius, etc.).

Prehistòria al Vallès Oriental

Biblio.laroca està especialitzada en el fons de Prehistòria al Vallès Oriental, en consonància amb el producte econòmic, turístic i cultural “la Roca Prehistòrica- Parc Arqueològic la Roca”. Hi trobareu documents especialitzats en els jaciments i monuments prehistòrics que hi ha al municipi de la Roca i a la comarca del Vallès Oriental, llibres exhaurits o descatalogats sobre la matèria que no ha estat possible aconseguir i es presenten fotocopiats, fitxes elaborades per la pròpia biblioteca amb la descripció de les tres possibles rutes prehistòriques (que l’usuari es pot emportar fotocopiades)…

Racó de Mares i Pares

Esteu interessats en el món dels infants? Per a les mares i els pares la biblioteca us ofereix un espai on trobar informació de tot tipus sobre els més petits: llibres sobre educació, salut, alimentació, literatura infantil…