Biblio.laroca en col·laboració amb les escoles del municipi

Biblio.laroca en col·laboració amb les escoles del municipi

La UNESCO, en el seu manifest, destaca que les biblioteques públiques, a més de facilitar l’accés lliure al coneixement, també han de possibilitar l’accés a la informació, el suport a la formació i el foment de la lectura.

Seguint amb la línia de col·laboració de la biblioteca amb les escoles del municipi, i entenent que la lectura és un dels elements clau en la formació de les persones, així com la principal via d’accés al coneixement, Biblio.laroca, enguany ha servit lots de llibres als centres escolars, adaptats a les seves demandes temàtiques i atenent les seves necessitats: projectes, centres d’interès sobre determinats temes… . D’aquesta manera, i donades les circumstàncies determinades per la situació de pandèmia, estem contents d’haver pogut treballar conjuntament amb les escoles en l’objectiu del foment de la lectura i en el fet d’aconseguir que els alumnes adquireixin una plena competència lectora.

En el moment en què es produeixi una relaxació de la situació sanitària, la biblioteca rependrà, dins del marc de la promoció lectora, les sessions de Cruspilletres, les visites escolars i els Clubs de lectura juvenils que té endegats amb l’Institut.

No Comments

Post A Comment