Biblio.laroca a l’estiu

Biblio.laroca a l’estiu

Durant els mesos de juliol i agost Biblio.laroca ofereix el servei de lectura  a la fresca als usuaris de les Piscines Municipals i lots de llibres i revistes a Casals d’infants, Casals d’avis i d’altres equipaments Municipals.

 Aquest estiu gaudeix de la lectura! 

A l’estiu Biblio.laroca surt al carrer. A les Piscines Municipals el servei de lectura s’oferirà des de l’1 de juliol fins al 31 d’agost en horari d’ obertura del centre de dilluns a diumenge.  Consistirà en posar a disposició dels usuaris un cofre ple d’històries i lectures per a tots els públics. A dins trobareu  contes per a diferents edats, revistes per a infants i revistes de salut, viatges, cuina, animals, moda per adults, reculls de contes… . La idea és que l’usuari de les piscines pugui agafar una lectura per gaudir a la fresca, en autoservei. L’usuari agafa la lectura que vol del cofre i un cop l’acaba la torna per tal que un altre usuari en pugui gaudir.

A més a més portem lots de documents als Casals infantils amb llibres i revistes de P3 fins a 6è de primària perquè els infants puguin gaudir de la lectura en les estones més caloroses i de més tranquil·litat als casals. Igualment els avis tenen a la seva disposició als casals, llibres tant de coneixements com novel·les per adults, que amb el carnet de la biblioteca es poden endur a casa per llegir i retornar al mateix centre un cop la lectura s’ha finalitzat.

Aquest estiu no te n’estiguis i gaudeix de la lectura a la fresca!

No Comments

Post A Comment