Biblio.laroca: activitats, programes i projectes

Biblio.laroca: activitats, programes i projectes

Biblio.laroca continua amb les seves activitats culturals derivades dels diferents programes i projectes del servei:

  • Els clubs de lectura jove: 8 clubs de lectura diferents destinats als alumnes d’ESO i batxillerat de l’Institut la Roca del Vallès. Activitat que es portarà a terme amb els grups bombolla escolars.
  • Els “Cruspilletres” clubs de lectura per a infants de 4t i 5è de primària destinats als 4 centres escolars del municipi i en els que participen tots els/les alumnes d’aquest cursos (grups bombolla escolars).
  • Programa “Viu la lectura”, tertúlies literàries per a públic adult, mensuals i obertes a la participació de tothom (respectant l’aforament permès).

També es programaran les sessions de les activitats “L’Hora del conte”, els “Espectacles familiars”, els “Tallers familiars” i els “Tallers Bibliolabs” “Tallers per a adults”, tallers experimentals amb l’objectiu de crear coneixement de manera creativa. Tots els tallers es realitzaran respectant els aforaments marcats i les mesures de seguretat que els hi són propis.

 

Biblio.laroca, com a biblioteca municipal que és, sempre ha apostat per la difusió cultural activa i l’organització diversa de propostes culturals per a diferents públics. Tenim el repte de continuar oferint cultura i potenciar el foment de la lectura al municipi. La Biblioteca treballa perquè l’oferta cultural sigui híbrida presencial i virtual, prioritzant l’organització de les activitats  presencials per continuar esdevenint un centre de proximitat i d’intercanvi d’experiències culturals per a tots els nostre usuaris i usuàries de totes les edats.

 

Us hi esperem amb il·lusió i les ganes de sempre!

Biblio.laroca

No Comments

Post A Comment